x
2020 Yeni Trend Tesettür Tunikler

2020 Yeni Trend Tesettür Tunikler

13 Ağustos 2020

2020 Yaz Tesettür Giyim Modası Ünlü modacıların tesettür giyim modasına el atması ile birlikte tesettür modasının hızlı bir tırmanış göstermesinin başlıca nedenlerinden biride bayanlarımızın modaya eğilimli olmasıdır. Moda gündemini Avrupa ülkelerinden daha hızlı bir şekilde takip edildiği ülkemizde bugün tesettür modası alanında birçok kurs, ve eğitimler düzenlenmekte.

Bizde bu gün tesettür modasını yakından takip edenler için 2020 yaz tesettür giyim modasında çok trend olan tesettür tunik modellerinde Trend renkler neler kadın kadına konuşalım dedik Sarı ve beyaz renkler ile bir arada kullandığınızda muhteşem bir uyum yakalayabileceğiniz Turkuaz ve pas sarısı rengini bu yaz gömleklerde çok göreceğiz.

Tesettür tuniklerde en çok gözüme çarpan detaylardan biride altın rengi kemer ya da kendinden kumaşlı kuşaklar. Birde düz renk elbise modellerinin yanı sıra pembe, fuje pembe yeşil, mavi beyaz, kırmızı siyah gibi renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar yaz sezonunu anlatıyor. Detay deyince tesettür elbiselerde göze çarpan düğme ve dantel detayının göğüs hizasına kadar kullanılması gözümden kaçmadı.

Birbirinden Şık Tesettür Tunik Modelleri

Bu noktada Tesettür giyim, 2020 yaz sezonunda muhafazakâr çizgide yorumlanmış birbirinden şık tesettür tuniklerde göz dolduran canlı renkleriyle ile ilgi çekiyor Tesettür giyim, 2020 yaz sezonunda muhafazakâr çizgide yorumlanmış birbirinden şık tesettür tunik modelleri ile ilgi çekiyor. Tesettür tuniklerde en çok gözüme çarpan detaylar dan biride altın rengi kemer ya da kendinden kumaşlı kuşaklar.

Göz Alıcı Tesettür Tunik modelleri

Birde düz renk tesettür tuniklerin yanı sıra pembe, fuje pembe yeşil, mavi beyaz, kırmızı siyah gibi renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar yaz sezonunu anlatıyor. Detay deyince tesettür tunik modellerinde de göze çarpan düğme ve dantel detayının göğüs hizasına kadar kullanılması gözümden kaçmadı. Klasik modellerde ise daha çok kuversize yakalar, ön plana çıkarken spor modeller yine bu sezon da çok revaçta Özellikle uzun boylu ve fiziği düzgün bayanlar için ideal bir seçim tesettür tunikler bir hayli zarif ve şık duruyor. Her yaş ve zevke hitap eden modelleri ile birinden göz alıcı tesettür tunikler eskiye kıyasla bayanlara bir çok renk ve model imkanları sunuyor.

 

 

 

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.