x
2020 Gömlek Modası

2020 Gömlek Modası

22 Haziran 2020

2020 yılında öne çıkan gömlek modelleri arasında özellikle dantel işlemeli gömlekler bulunuyor. Bunların yakalarına, kollarına ve düğme hizasında çıkan yerlerine dantel detayları koymak gerçekten kombinleri yaparken kadınlara rahatlık sağlatıyor. Çünkü tesettür gömlek modeliyle gömlek kombini yapmak kolay olasa da bazen istenilen şıklık yaratılamıyor. Bu sebeple gömlek kombinlerinde özellikle daha kadınsı detay arayanların işini kolaylaştıracak olan dantel detaylar kadınlarda daha çok ön plana çıkıyor. Bu sayede hem şık bir hava katılan gömlekler kolay kombin yapılırken hem de aranılan şıklık kolay bir şekilde elde ediiyor.

https://www.tesetturdunyasi.com.tr/bluz-gomlek

Dantel Detaylar

Gömleklerde dantel detayların kullanılmasını 2020 yılında oldukça sık göreceğiz. Aslında bu yılda dantel detaylarını çok sık bir şekilde görümüştük. Ancak dantellerin elbiselerin yanında klasik bir havası olan tesettür gömlek parçalarında da kullanılması oldukça yeni olduğu için kadınlar tarafından sevilip sevilmeyeceği beli değildi. Ancak kadınlar bu detayları oldukça fazla sevdi. Bu sayede yeni yılın ardından gömlek dantel işlemelerini daha sık göreceğimizi söylemek mümkün oldu. Tesettür kıyafetlere en çok yakışan işlemelerden biri olan dantel detayları klasik gömleklerde de kullanılması aslında oldukça yeni bir tarz olarak karşımıza çıktı. Yine de çok sevildi ve beğeni topladı.

Dantelin Kullanımı

Dantel detaylar daha çok gömlek kenarlarında ve kol uçlarında kullanılıyor. Bu parçaları dilerseniz söküp çıkarma gibi bir seçeneğiniz de bulunuyor. Bu sayede dilerseniz de kalabilir. Kullanacağınız yere göre de bu parçaları söküp tekrar dikebilirsiniz. Örneğin bir düğüne gidiyorsanız bu detaylar kalabilir. Ancak günlük bir davete gidiyorsanız ve spor olmak istiyorsanız tesettür gömlek modelindeki bu dantel detaylarını söküp çıkartabilirsiniz. Tabi ki bu detaylar gömleğin türüne göre kıyafetin kimi zaman değişmez parçası olarak da kalabilir.

Kol Detaylarının Bulunması

Gömlekleri diğer gömleklerden ayıran özelliği kollarıdır. Eğer kol kesimlerini farklı yaparsanız artık yeni bir model oluşturmuş olursunuz. Bu şekilde gömlek kllarının oynanamsıyla farklı gömlekler oluşturabilirsiniz. Örneğin kendiniz kollarına çeşitli işlemeler koyabilir veya hazır çıkartmlardan alarak buralara dikebilir ve farklılık yaratabilirsiniz.

Paylaş :
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.